Alexandra Loyd ny administrativ chef på Centrum för rättvisa

Av 2018-04-03 mars 4th, 2020 Aktuellt
Alexandra Loyd är ny administrativ chef på Centrum för rättvisa. Foto: Centrum för rättvisa

Efter genomförd tingsmeritering vid Stockholms tingsrätt är Alexandra Loyd tillbaka på Centrum för rättvisa i en ny befattning som administrativ chef.

– Alexandra har ett starkt engagemang för individens fri- och rättigheter och är en briljant jurist med en unik förståelse för Centrum för rättvisas verksamhet. Jag är mycket glad över att hon är tillbaka i denna för verksamheten viktiga roll som administrativ chef, säger Fredrik Bergman, chef för Centrum för rättvisa.

Alexandra kommer i sin nya roll att leda verksamhetens administrativa arbete och bistå verksamhetschefen i strategiska frågor. Alexandra kommer också att vara juridiskt ombud för stiftelsens klienter och driva rättsfall i domstol.

Alexandra har läst juridik vid Uppsala universitet. Efter att ha genomfört uppsatspraktik hos Centrum för rättvisa under hösten 2013 rekryterades hon som biträdande jurist och började i den befattningen i januari 2014. Sedan hösten 2016 har Alexandra varit tjänstledig för att genomföra notarietjänstgöring vid Stockholms tingsrätt och Patent- och marknadsdomstolen.

__________________________________

För frågor, kontakta Centrum för rättvisas chef, Fredrik Bergman, eller Alexandra Loyd.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!