Ge en gåva

Oberoende av stat och intressegrupper – men beroende av dig.

Centrum för rättvisa tar inte emot bidrag från staten eller kommunerna. Inte heller tar vi emot bidrag från politiska partier eller intressegrupper, som fackförbund och arbetsgivarorganisationer. Det innebär att vi är helt beroende av gåvor och bidrag från enskilda.

Din gåva – stor eller liten – gör det möjligt för oss att hjälpa fler människor att försvara sina rättigheter mot myndigheterna. Du väljer själv på vilket sätt du vill lämna din gåva.

Centrum för rättvisa har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Det är en bekräftelse på att insamlingen sköts på ett ansvarsfullt sätt och att pengarna går till ändamålet utan oskäliga kostnader.

Swisha din gåva

Swisha din gåva till Centrum för rättvisa på valfritt belopp till 123 900 15 38 eller skanna QR-koden med Swish-appen.

Ange gärna dina kontaktuppgifter så att vi kan skicka ett tack!

Gåva via giro eller bank

Ge oss en gåva genom att sätta in ett bidrag på Centrum för rättvisas bankgiro 900-1538 eller plusgiro 900153-8.

Du kan även göra en banköverföring till Centrum för rättvisa konto hos SEB 5231 1027638. De första fyra siffrorna är clearingnumret.

Ange gärna namn, adress och e-post så att vi kan skicka ett tack.

Gåva genom aktieutdelning

Du kan skattefritt skänka hela eller delar av din aktieutdelning till Centrum för rättvisa.

Du kan ge bort utdelning från både noterade aktier och onoterade aktier inklusive utdelning från fåmansbolag. Det är vissa formkrav som måste vara uppfyllda för att skattefrihet ska inträda.

Kontakta din bank eller fondkommissionär för instruktion om hur du ska göra.

Högtidsgåva

För att gratulera, eller blir gratulerad, vid födelsedag eller annat festligt tillfälle kan gratulationsgåvor skänkas till Centrum för rättvisa. Som gåvobevis skickar vi gärna exempelvis ett gratulationsbrev med en hälsning från gåvogivaren till jubilaren.

Om du vill skänka en gratulationsgåva till Centrum för rättvisa är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer och föreslår ett lämpligt upplägg för gåvan.

Kontakta Fredrik Bergman Evans : fredrik.bergman@centrumforrattvisa.

Har du frågor om gåvor till Centrum för rättvisa? Kontakta Fredrik Bergman Evans på [email protected].

När vi tar emot en gåva från dig behöver vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.